2019-01-19 731 瀏覽
同老婆經過旺角,見到呢間!麵店好似唔錯,就入去試一下,但結果失望唔會再黎。首先,服務態度好差。坐低唔夠3分鐘當我同老婆仲睇緊食咩時,就有個呀姐好大聲,眼神唔多客氣咁問:點呀你地2個,仲未諗到食咩呀?我同老婆只好急急叫了碗牛筋麵同牛雜麵。第2,錯單,出單混亂,佢地出單會將碗麵問好幾台客係唔係人地點,感覺碗麵到手都已經食晒口水食晒塵。老婆叫左牛雜幼麵,點知出左粗麵而且仲少左牛肺,唔知佢賣晒定自動幫我地走左=.=第3,味道一般,牛雜食落無咩味。最後,份量少,碗已經細,裡面仲要麵少,餸少,幾啖食完,如果當下午茶應該剛好,但晚餐嘅話就有心理準備食下場或再點佢果啲菜。食後上openrice睇呢間野食評,好在無再點佢啲菜😂😂。
第3,味道一般,牛雜食落無咩味。
爽滑牛筋