2013-04-21 63 瀏覽
今日夜晚8:00左右同一家人落樓下食飯,入到去我地六個人我一份menu都算,我地order左三份鐵板牛加多份焗豬飯,點合落完單過左差唔多10分鐘有多女人走埋黎話鐵板牛賣晒,我返其他,咁我地只好再諗啦,點知果過女人係列何時候先同我地講話鐵板列個係可以跟餐既,咁我地諗左一陣就兩個跟餐,其中一杯飲品就要珍珠奶茶,點知等左15分鍾果個侍應又埋黎話珍珠奶茶都無晒,我再問佢其實有咩飲,佢態度好差咁答我奶茶,0茶果d 囉,過下我d火已經上緊黎,我睇一睇時間8點幾9點都未到.咁都算啦,我同佢講話咁唔洗跟餐啦,點知果個侍應同我講話佢已經入左單我果下真係無奈,我問返佢轉頭,但咩都無啦wor,跟餐貴多10幾蚊,我為既就係果杯珍珠奶茶,無既時候我仲跟餐黎做咩????我問完佢之後,個侍應咩都無講好不滿咁拎張單去改.我地一家人比$入去食飯,改單既權利應該有掛,而且唔係我玩野特登叫左唔要,係你地餐廳咩都無晒.我真係無可能都無必要晒$去再加個唔岩自已既餐。我比$入去係為左食野,唔係要受氣。係第一次轉ORDER之前有個好似係CAPTAIN之類既人已經經過D STAFF 側邊果陣講左無晒珍珠,但我只係唔肯定先試下叫,見落
我問完佢之後,個侍應咩都無講好不滿咁拎張單去改.

我真係無可能都無必要晒$去再加個唔岩自已既餐。我比$入去係為左食野,唔係要受氣。係第一次轉ORDER之前有個好似係CAPTAIN之類既人已經經過D STAFF 側邊果陣講左無晒珍珠,但我只係唔肯定先試下叫,見落左單都無問題,咁應該無事啦,點知又係無。

仲有一開頭落單既時候我地已經叫左比水我地,但一直都無,過左45分鐘之後再問佢地拎,佢地先拎我一杯水過黎
其實水喉水姐,唔洗我地六個人比得一杯水掛,真係唔知杯水到底夠邊個飲,定係杯水識我一路飲一路自己REFILL?

好老實講句D野食係OK既,但咁既人,咁既服務,就算以後唔洗$都唔洗指意再去!!!!!!!
今次都唔係我地第一次去,以前都仲覺得OK.但今次之後真係明白晒點解入面成日都無人
題外話/補充資料: [b]如果唔介意成肚氣既,可以試下[/b]
2013-04-19