2021-03-17 2105 瀏覽
慶祝週年紀念試新開業東涌Sharton Dinner buffet~先講服務質素:去到登記入座後即有1位🤔我估係經理帶我地行1個圈介紹食物擺放位置及介紹每款食物。 我出去攞野食又有員工主動幫我攞返埋位。簡中又有其他員工問下我地食物質素如何。超貼心服務👍大讚!環境方面:餐廳地方唔算大,所以唔會坐太多枱客,枱與枱之間唔會太逼夾 同埋有一定嘅距離, 環境非常舒服👍食物質素:簡單講精不貴多,雖然款式不算太多,但係全部食材都好新鮮 好好味,即開生蠔 長腳蟹 青口 蜆 非常生鮮, 甜品都有好多款,由於是晚唔算多客人,眼見只有10枱客之內,所以攞即開生蠔唔洗排隊,唔會有一窩蜂出去攞食物嘅情況出現👍除咗自助餐收費,我哋另加$188紅白酒 香檳任飲, 餐廳員工先為我哋介紹是晚會飲邊幾款紅白酒,全晚都好主動為我地refill👍最後酒店仲送上慶祝蛋糕1件😁整體價錢 環境 食物都係非常之好,而家仲做緊折扣,真係值得一試,一定會再來啊!
先講服務質素:

環境方面: