2020-05-27 95 瀏覽
🌻LUNCH SET泰式咖喱飯糰牛腩 配菠蘿碟豆花 $66🌻咖喱飯有得揀青咖喱或普通咖喱,我就揀咗青咖喱因為貪佢椰汁味夠重。呢間嘅青咖喱汁會比較咸,所以配飯食就啱啱好。牛肉份量都正常,有齊平時青咖喱會有既餸,滿意! 🌻菠蘿碟豆花 (跟餐加$8轉泰式飲品)🌻 跟餐有個飲泰式飲品,因為店員強烈推介,所以就試左個菠蘿碟豆花。一開始會好驚伏,因為賣相睇落得個甜字,但係有驚喜!一飲落係成口既菠蘿配有氣梳打 店員話其實呢個係一個泰式涼茶,好適合女仔飲。成杯飲品係 冇添加劑 冇色素 全天然超健康!所以我一定會推介你哋去試呢杯飲品 真係好特別!🌻LUNCH SET鮮牛肉船粉 $49+$8(泰式飲品)🌻朋友就叫左個牛肉船粉,我就試左幾啖。湯底飲落似越南河粉既湯底,好正!牛肉船粉既意思係有唔同牛既部位,食落口感幾得意,會推介大家試!🌻泰式奶茶(跟餐加$8轉泰式飲品)🌻 另外,店員亦推介我朋友飲泰式奶茶。呢杯泰式奶茶好香 而且比較甜 所以適合比較鍾意飲甜野嘅你因為唔夠喉 所以我同朋友仲叫多兩個小食 希望冇因為我哋驚人既胃口嚇襯 🌻雞軟骨 $39🌻份量好多 好經濟 強推!🌻沙爹雞串 $17🌻雞肉好軟熟 有發

泰式咖喱飯糰牛腩(lunch set)配菠蘿碟豆花

🌻LUNCH SET
泰式咖喱飯糰牛腩 配菠蘿碟豆花 $66🌻

菠蘿碟豆花(跟餐)

🌻菠蘿碟豆花 (跟餐加$8轉泰式飲品)🌻

鮮牛肉船粉

🌻LUNCH SET
鮮牛肉船粉 $49+$8(泰式飲品)🌻
泰式奶茶

🌻泰式奶茶(跟餐加$8轉泰式飲品)🌻

雞軟骨

🌻雞軟骨 $39🌻
份量好多 好經濟 強推!

沙爹雞串

🌻沙爹雞串 $17🌻
雞肉好軟熟 有發揮到沙爹雞串水準 👍
泰式咖喱飯糰牛腩(lunch set)
泰式咖喱飯糰牛腩(lunch set)配菠蘿碟豆花
菠蘿碟豆花(跟餐)
鮮牛肉船粉
雞軟骨