都係生日月之慶祝活動😋😋😋有好朋友用心之選感覺窩心一入門口就見到一個大水池邊養著好多好多蟹、有毛蟹、長腳蟹🦀前菜:平時出邊嘅餐館唔會同你烤烤啲毛豆呢一間就會啦,好食好多㗎👍🏻而蒸蛋就會加咗松葉蟹肉落去,令到質素提升當堂高級晒👍🏻烤蟹膏:可能我哋掛住傾計(因為疫情關係好耐冇見所以份外多嘢講)令到啲食物凍咗少少所以就感覺一般,冇咩特別!炸天婦羅松葉蟹拼盤:一嚟到已經覺得滿心歡喜,因為賣相都已經好靚,熱氣滿滿滲出出,炸醬剔透,果然一識落香脆而不肥膩,最出眾就係炸雞蛋黃,外皮香脆內裏雞蛋黃色紅潤有流黃,不二之選👍🏻什菜鍋:湯底淡淡帶着一點點昆布香,味道清甜,不過不失,加咗烏冬煙韌有咬口!整體成餐飯中上,侍應常常提住我哋這個汁應該用邊個餸,經常主動執枱清潔。只係朋友揀咗跟白飯,侍應好似早咗一點上枱,在前菜之後就上枱啦,到我哋食火鍋嘅時候碗白飯已經凍哂
都係生日月之慶祝活動😋😋😋
有好朋友用心之選感覺窩心
一入門口就見到一個大水池邊養著好多好多蟹、有毛蟹、長腳蟹🦀
而蒸蛋就會加咗松葉蟹肉落去,令到質素提升當堂高級晒👍🏻
前菜:烤毛豆、蒸蛋
烤蟹膏