餐廳: 1963 木十豆寸
資訊:

2019-12-01 1598 瀏覽
睇到朋友IG post,亦見頗多openrice好評(當然亦不少負評),加上被餐廳嘅裝潢吸引,所以過嚟一試。先唔講食物味道如何,未食第一度菜已經嘆咗好幾次氣。1)有之前食評(好幾個)話坐低咗之後就無人招待,全對!所有好醒咁自己走到櫃面點餐2)當時有另一客人正點緊菜,兩位侍應姐姐一個落緊單,令一個望住對方落單。呢個時候門鐘響咗兩次,望住人嗰個無意思去開門,仲叫對方快啲快啲,反而我提醒佢係咪應該開咗門先呢3)點咗兩個dinner set「木」同「豆」,先嚟兩份頭盤,一模一樣,當然係嚟錯咗啦4)再嚟木瓜排骨湯,凍嘅,仲要問我係唔係要換(滴汗)再講食物,還算不錯個人比較喜歡山菜同埋宮保皮蛋牛,好惹味其他菜色都為一般,都可值得一試當晚客人唔算多,大概三四成滿,不過兩個姐姐好似唔係好攪得掂,要多加改善
4)再嚟木瓜排骨湯,凍嘅,仲要問我係唔係要換(滴汗)
再講食物,還算不錯
個人比較喜歡山菜同埋宮保皮蛋牛,好惹味
其他菜色都為一般,都可值得一試
滷肉飯
木瓜排骨湯