2020-04-25
在餐廳外面經過就已經比佢樓底高既裝修吸引左🙊餐廳內既空間寬闊, 令人坐得舒服自在👍期間一路播住近期hit hit地既英文歌, 再加埋昏暗的黃燈, 完全增加左晚上進食時既氣氛👩❤️💋👨staff亦會周不時幫你加水👍•••🍴ᴍᴀɪɴ· Penne Arrabiata $125﹟個長通粉發揮正常, 而個醬係有少少辣身既蕃茄醬咁樣, 係幾惹味既, 份量都見到係有成坐山咁高🤣而碟側邊仲配上一塊有牛油香再烘過既軟熟包包☺️🍴ᴍᴀɪɴ· Butter Chicken Curry $145﹟一上黎果下已經覺得份量好多😂有2塊印度薄餅d fd配以甜甜酸酸既梅子醬同埋鹹鹹既sour cream👍另一邊就有主角咖喱雞飯🍛個咖喱汁唔辣, 岩曬我ed食唔到辣既朋友🙈個汁再撈埋隔離勁QQ既長條型幼身飯粒係幾唔錯🤤 d雞就偏實, 食落有少少鞋颯颯🤔🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· Pavlova $90﹟果日去其實係食生日飯🎂所以朋友就同左staff講想係個甜品到搞搞氣氛😙除左有寫碟同蠟燭🕯️無諗過d staff係會唱住生日歌咁送上甜品😂😳至於個甜品呢, 賣相係幾靚, 但個人覺得係偏甜, 美美既cream同水果裝飾入面係焗出黎既
•••
🍴ᴍᴀɪɴ· Penne Arrabiata $125
🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· Pavlova $90
﹟果日去其實係食生日飯🎂所以朋友就同左staff講想係個甜品到搞搞氣氛😙除左有寫碟同蠟燭🕯️無諗過d staff係會唱住生日歌咁送上甜品😂😳至於個甜品呢, 賣相係幾靚, 但個人覺得係偏甜, 美美既cream同水果裝飾入面係焗出黎既蛋白霜, 吉落實身得黎脆脆地咁🙂另外旁邊仲有一球芒果雪糕🍧