2013-04-01 934 瀏覽
首先要講推輪椅唔好去呢間野,因為要轉3次電梯!!本人今日第一次去呢間野飲茶,服務員帶你去貴賓房千其唔好去,入左去基本上無人理你!!!重會你食食下野的時候有台麻雀係你隔離嘈住哂要講的係食物上菜的時候已經唔熱,煎蘿蔔糕賣相差,千其唔好叫呢樣野食海"節"鴨絲lo麵,個生麵完全無剪過,成餅野好難夾落單過左20分鐘一定要吹,唔係就一定呆等,因為佢地根本無入到單服務態度極差,叫佢拎水杯,到你走都無空碟你自己執,過左3點半落單基本上所有食物質素都唔得,又凍,份量又少!!你想要醬料,職員會叫你自己拎lo!到你出到去,人地收埋哂d野,叫佢俾你,成幾分鐘先俾到你!!同主管投訴,佢一於好少理你。我勸大家無咩必要都唔好去食呢間野,真係食到你一肚氣!!雖然佢公司話wor, 本集團另一間位於大型屋村的高級食肆、鄰近慈雲山中心商場、巴士總站、馳名任食火鍋、晚上8時半後更有優惠、社團飲宴、海鮮晚飯、招呼週到、賓至如歸。不過d服務重差過茶記lo!
首先要講推輪椅唔好去呢間野,因為要轉3次電梯!!

本人今日第一次去呢間野飲茶,

服務員帶你去貴賓房千其唔好去,入左去基本上無人理你!!!

重會你食食下野的時候有台麻雀係你隔離嘈住哂

要講的係食物上菜的時候已經唔熱,

煎蘿蔔糕賣相差,千其唔好叫呢樣野食

海"節"鴨絲lo麵,個生麵完全無剪過,成餅野好難夾

服務態度極差,叫佢拎水杯,到你走都無

同主管投訴,佢一於好少理你。

我勸大家無咩必要都唔好去食呢間野,真係食到你一肚氣!!

雖然佢公司話wor,

不過d服務重差過茶記lo!

2013-03-31
  • 沒有