2023-05-22 249 瀏覽
平日放工即興同朋友黎左呢度,環境幾闊落,一入到黎即刻有店員帶我地入座同埋介紹餐單,好有禮貌。第一印象已經幾唔錯👍🏻一黎到當然要叫個刺身拼盤先啦,特別想講吓個海膽,好鮮甜,喺香港好少可會食到啲咁新鮮嘅海膽,而且份量唔小,一食就成口都係海膽嘅味道,要試!🥹其他嗰幾款刺身都係厚切,帆立貝大大粒😍😍另外我地仲叫咗一個一口牛,佢係鐵板上嘅,所以上碟嘅時候仲係熱辣辣,燒落去仲好最後幾唔錯㗎!多人嚟食建議嗌兩碟,因為真係食唔停口😎呢度最特別嘅,就係佢會俾埋個gas爐你shabushabu, 一路同朋友吹水,一路烚吓烚吓都咪話唔正😌烏冬大大份,食完都飽晒🤰🏻🤰🏻食完之後個店員都行過嚟問我哋啱唔啱食,認真覺得服務唔錯,覺得下次可以再嚟🙆🏻‍♀️推介!