本人第一次去呢間火煱店,見食評唔錯,就去試吓……點知谷住一肚氣走首先,侍應帶我地從後行轉去另一分店座底咗,跟手落咗個雞煲先 ,等朋友嚟先落其他火鍋order,落完個雞煲,個女話想要揸竹蔗茅根水, 想叫個侍應落order, 舉手好耐冇人應,大聲叫唔該,跟住佢話轉頭先,轉咗十幾分鐘都冇人嚟, 跟住難得有個侍應行去我哋身邊,我就同佢講想要一jat竹蔗茅根,佢完全應都唔應我,跟住我再大聲同佢講多一次佢先至話聽到😡😡😡個雞煲湯底咸到呢、啲雞又鞋, 其他火鍋配料尚算ok,同朋友嗌咗支啤酒食食下野之際,突然間有個侍應沖埋嚟叫我哋食快啲, 我哋問點解,佢話限時兩個鐘, 但我哋入嚟落order時,從來冇人同我哋講過會 限時兩個鐘, 過多兩分鐘又有人衝埋嚟叫我哋盡快食完😡😡當時仲有幾樣餸未食,半支啤酒未飲完, 之後匆匆忙忙食完飲完即刻要走😡😡😡😡
首先,侍應帶我地從後行轉去另一分店座底咗,
跟手落咗個雞煲先 ,等朋友嚟先落其他火鍋order,
雞煲湯底咸到呢、啲雞又鞋, 其他火鍋配料尚算ok,