2022-05-22 268 瀏覽
本來不住在附近,2點幾,特登來深水埗食文記。結果,外賣和堂食一起排,似街邊攤擋。不是以前廚房整完拿出來。以前堂食,有種日本拉麵店感覺,現在是街邊攤擋搬咗入去店內感覺。堂食都是在門口叫餐,再進內食。不會給你餐牌慢慢看。味道感覺差好多,待客如對待白卡佬~碗麵有烏蠅定唔知咩,好明顯有翼,同我講話係講調味料!?起初可以冇人理,當呢啲正常?應該碗碗都會冇?咁係咪要大隻到曱甴、老鼠先會重視?態度好有問題!重話我食完先講,我食到先睇到,都唔知會唔會食到肚痛。最後問你想點,唔係應該你諗吓點補救,俾返個碗面嘅價錢我都好似施捨咁!?好嬲,你態度好啲我要咁做?我對呢間嘢嘅衛生情況、服務質素、態度失去哂信心~有新朋友,或者外國朋友我都不會介紹他去這裡食~米芝蓮食店就係咁嘅態度,你哋繼續幫襯啦,慢慢排隊等街邊攤檔式招待啦,我以後唔會再食~
本來不住在附近,2點幾,特登來深水埗食文記。

結果,外賣和堂食一起排,似街邊攤擋。
不是以前廚房整完拿出來。
堂食都是在門口叫餐,再進內食。不會給你餐牌慢慢看。
味道感覺差好多,待客如對待白卡佬~

我對呢間嘢嘅衛生情況、服務質素、態度失去哂信心~

有新朋友,或者外國朋友我都不會介紹他去這裡食~