2020-06-06 185 瀏覽
一早係OpenRice Book咗兩位唔知道原來book檯可以食1.5hr、Walk in就1hr 可能我地新黎 佢地又無人提醒坐低點左一個芝士豬肋骨➕兩杯嘢飲,檯上隻碟有d漬~叫人換芝士豬肋骨可能要整,等左有d耐上到黎芝士未融要等加熱加加下又無gas 又等人換gas 然後有人過黎幫手煮點知條友又唔小心整跌咗舊肉落檯算啦唔小心,可以點?到開始食 又有個女仔走黎話仲有20分鐘到時間(果刻我地都未察覺)過左一陣唔知係老闆定經理走過黎講英文話1個鐘時間到啦!前前後後催咗我幾次終於我用英文問佢乜我地唔係食1.5hr?⋯⋯後尾佢話去check 下原來當左我地係walk-in 一樣嘢➕兩杯飲 加一 總共549蚊埋單但係全程比佢地態度覺得好難受😣e個價錢黃x 好多選擇1個鐘頭加埋點餐加埋等上加埋煮融d芝士 有幾多時間食嘢?算啦我以後唔會再懲罰佢、善意提醒大家一定要BOOK 檯飲料: 糖漿偏多,加左啤酒整體感覺好好多!口感無甘甜,外型設計加埋氣氛, 好適合黎打卡.芝士豬肋骨: 個人覺得醬料偏甜, 有小小遮蓋左芝士味. 10舊夠曬兩個人食, 系香港比較少韓式豬肋骨,味道唔錯!
一早係OpenRice Book咗兩位
坐低點左一個芝士豬肋骨➕兩杯嘢飲,檯上隻碟有d漬~叫人換
芝士豬肋骨可能要整,等左有d耐
上到黎芝士未融要等加熱
加加下又無gas 又等人換gas
然後有人過黎幫手煮點知條友又唔小心整跌咗舊肉落檯
算啦唔小心,可以點?
一樣嘢➕兩杯飲 加一 總共549蚊埋單
但係全程比佢地態度覺得好難受😣e個價錢黃x 好多選擇
1個鐘頭加埋點餐加埋等上加埋煮融d芝士 有幾多時間食嘢?
算啦我以後唔會再懲罰佢、善意提醒大家一定要BOOK 檯

飲品
飲品