2021-07-01
琴晚8點同男朋友搭的士到咗尖沙咀,喺車已經預先打去餐廳,問可唔可以walk in,同埋幾點last order 🥲 電話店員回覆,仲有位,可以Walk in,9:20pm last order。於是同男朋友急急腳去到餐廳19樓,佢地擾攘左成10分鐘,終於安排咗我哋去上一層20樓坐低,喺樓下已經要求我哋填紙仔同探熱,上到20樓門口再態度極差,呼喝我哋要填紙仔⋯ 但我同男朋友表示無奈,喺樓下已經填咗⋯最後終於坐低咗,睇緊餐牌嘅時候已經8:50分,佢哋嘅經理已經衝過黎話快啲落單,已經要last order;我哋表示啱啱坐低⋯佢再大聲呼喝:知呀,我知啊,但真係last order喇之後我哋好快被篩選左幾樣餸⋯ 😢😢😢落單店員再不停表示冇得再嗌㗎喇⋯ 到到嘢食送到黎,佢哋再表示差唔多要埋單今次實在極差,鮨一餐廳20樓嘅店員,全部態度都極度差,覺得其實如果唔想再有客人入座,當初可以表示唔入客;唔需要我哋嚟到之後,不停大聲呼喝,叫我哋快啲落單,再要我哋快啲埋單走人⋯之前喺19樓都食過幾次,佢哋嘅服務態度天淵之別,今次嘅體驗係極之差!!!又急,當你點左嘅嘢食到咗枱,你就好似要競食賽咁即刻爬晒野食入口,
但我同男朋友表示無奈,喺樓下已經填咗⋯
佢再大聲呼喝:知呀,我知啊,但真係last order喇
之前喺19樓都食過幾次,佢哋嘅服務態度天淵之別,今次嘅體驗係極之差!!!又急,當你點左嘅嘢食到咗枱,你就好似要競食賽咁即刻爬晒野食入口,再要求你快啲俾錢餐廳,要你即刻走人⋯⋯
不會再嚟鮨一食!!!