一次十分氣憤嘅經歷,以後唔會再去我地6個人去,事先無通知話要一人一個主食,當時我地嗌左5個主食2個小食加6杯飲品,第一碟意粉等左差不多有半小時先到,之後再有第2樣食物再加一份後加嘅小食,野飲6杯需時大約一小時,野食嘅質素完全係無言以對,而店員嘅態度係黑面!黑面!同黑面!放低杯飲品嘅時候好似我地得罪左佢咁,之後坐左有2小時,我地好奇怪點解人地遲黎嘅食物都出緊黎而我地嗰d未到,店員就行過黎話我地6個人要叫6個主食!小食唔計!我地話我地本身叫嘅都未黎齊,點知佢答我整緊囉,但加埋d食物要大約2.5小時先完成,完全唔知食左d咩。走嘅時候發現原來唔止我地覺得有問題,格離枱直情投訴緊佢地d食物同服務態度。所以以後唔會再去。
一次十分氣憤嘅經歷,以後唔會再去
所以以後唔會再去。
2021-09-10