餐廳: 利苑酒家
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2017-11-19 2578 瀏覽
本來諗住利苑酒家算係喺酒樓界有d名氣,質素應該有番咁上下。估唔到質素一般之餘,服務更加係負分。落漏單、落錯單、黎錯野通通齊哂。叫臘味煲仔飯漏左,叫蒜蓉炒豆苗變左上湯浸豆苗,明明無叫荷葉雞又黎錯左。叫白灼蝦無濕紙巾,問佢拎又遲遲都唔黎,最後要我自己去拎。不過最經典係,有waiter走過黎話幫我地d白灼蝦轉細碟,我地話ok。跟住佢拎起個茶壺就將d蝦倒入墊茶壺隻碟度,我驚訝到呆左,呢間真係利苑黎嘅?我求其去一間是但酒樓佢都唔會咁做!圖中嘅係片皮鴨,唔係例牌,已經有半隻,少得可憐。叫蛋白杏仁茶,唔係送嘅糖水而係俾錢叫嘅,佢粗魯得滯撞瀉左都幾多,只係淡淡講左句唔好意思,我阿爸都忍唔住話:「唔緊要,你俾過碗我囉。」佢扮聽唔明拎隻吉碗俾佢。呢間利苑嘅服務態度真係極差,我以後都唔會再幫襯!😡
2017-11-19