2024-04-18 114 瀏覽
其實都食開呢間,野食質素都OK 但係服務態度幾年黎都係咁差,下午茶時段間舖得幾個人用緊餐,已經同職員講朋友行緊過黎都堅持話要人齊先,如果舖頭係繁忙時段我理解 但係舖頭用緊餐嘅人寥寥可數,真係有必要做到咁咩。 呢次都算,有一次夜晚食烤魚,等太耐,朋友去隔離超市行陣,咁啱有檯,我已經叫朋友即刻過黎,10秒鐘已經可以行過黎,職員都唔show我,話唔齊人就要讓比第二個,真係攞命,跟住讓比第二個,另一位顧客都係未齊人,話泊緊車,但職員都比佢地入,究竟係咩意思…?真係嬲左,以後都唔想去食,幫親左咁耐態度一樣都係咁西,做得街坊生意其實可以唔洗做到咁盡!仲有一次食烤魚 我地唔食肉 諗住將烤魚餐入面嘅肉轉菜,跟住又係唔比,但我真係唔明,冇人食其實都係浪費,我換碟菜,你仲賺左添啦,真係有必要咁死板咩其實,服務態度惡劣到咁,就算食物幾好食都唔會再幫親啦,食到一肚氣。尤其是嗰個短頭髮戴眼鏡嘅員工,長期西面企係度,忍左佢好耐啦,成日都巴之閉咁款!街坊生意都做到咁嘅態度!