2017-09-25 147 瀏覽
服務態度好差,唔會再去或recommend 其他人去。我本身有book 位,坐低之後先知要由二人改成三人,就通知店員,其中一個staff 個樣勁大怨氣,當住我面前話比另外一個staff 聽「落booking 時冇講lor」,嗰時其實唔full,已經係lunch hour 尾聲, 仲要我隔離係一張空枱,只要清左張枱再拍埋就可以輕易變成四人枱,唔知點解要表達到間野好忙冇落booking 就改唔到人數咁。我叫左個all day breakfast, 揀左玫瑰蘋果jam, 個jam 同個toast 係好食嘅;個蛋都ok,只不過唔覺有芝士;茄汁豆、腸仔同煙肉就普通,d 菇我覺得唔夠juicy。另外我同朋友share 左個果醬紅茶, 揀左桂花雪梨jam, 個紅茶好香,d jam 份量都generous, 成個組合都好好飲,美中不足係原來唔係隻隻jam 有得配嗰d 果醬飲品,而menu 又冇寫清楚。其實喺咁嘅環境食all-day breakfast 應該好relaxing, 但係d 服務態度令到成件事好唔relaxing,每個員工都全程黑面,問你揀咩jam 真係monotone 用三隻字問「咩果醬」

其實喺咁嘅環境食all-day breakfast 應該好relaxing, 但係d 服務態度令到成件事好唔relaxing,每個員工都全程黑面,問你揀咩jam 真係monotone 用三隻字問「咩果醬」,真係衰過茶餐廳。我唔知d 員工係咪老闆d friend 所以個個都好似搏炒咁,而長期有咁多關於服務態度嘅負評都冇回應或改善過。如果想食佢d 果醬我建議自己買一樽返屋企食好過,all-day breakfast 可以去其他地方食。