2017-10-07 1609 瀏覽
我第一次打食評, 仲要差不多1年多前吃, 但依家諗起都嬲嬲地。個陣見歐錦棠推介,勁多人都去食。 開頭都ok, 食物新鮮, 重質不重量。但食到中段有個女人問都冇問就係甘掃d野落個煲, 仲要黑口黑面。最後佢落蟹仲要加埋粥...(煲入面仲其他野未食完...) 煮冇一陣仲要熄埋火?!!! 擺明趕客(個陣仲未到交枱時間,都唔係就到)個粥完全冇味,因為熄左火仲要凍埋, 勁難食,開頭心情好地地比佢甘搞即刻勁差, 唯有埋單食材係幾新鮮, 但服務態度差就弊呢, 2百蚊唔貴都唔平, 憑咩要個客受你氣? 冇下次!依家粥底火鍋愈開愈多, 食材新鮮+ 粥底正+服務態度好ge大有店在, 洗鬼比錢你賺仲要受你氣

開頭都ok, 食物新鮮, 重質不重量。