2022-06-06 1105 瀏覽
✅❤️今日同屋企人食飯見到一間幾靚嘅Cafe @oslo_hongkong ,就入去試吓啦。😍Oslo 。煙三文魚鮮忌廉意粉🍝$89拎到上嚟我都嚇親,上面嘅煙三文魚超級多啊🥰,而且仲鋪得好靚成朵玫瑰花咁,打卡啱晒🥺。忌廉醬嘅味道都好豐富,而且唔會「滯」😌,下次會encore🤩。chef burger🍔$118呢個漢堡包係配沙律同薯條嘅🍟,真心一個人食唔晒😉情侶可以迫男朋友食😏!肉餅好Juicy,但係牛味不太出。漢堡包層次豐富,但係芝士🧀有啲少🥺,薯條係重頭戲🤤,最鍾意又厚又脆嘅薯條🤭。全日早餐🥓$118呢個全日早餐好豐富呀🥗,有個大沙律🥬、茄汁豆、牛角包🥐、煙肉🥓、蘑菇炒蛋🍳、德國香腸、薯條🍟等等。味道都幾唔錯,值得一試😉。榛子latte呢個係跟餐嘢飲,個拉花好靚呀🤩,飲落去唔會太甜,而且口感香醇😉推薦🥰小插曲:食到一半見到我個burger有隻蟲🪰真係好驚啊!好彩店員佢哋態度都非常好,最後俾返個burger餐我哋外賣拎走✅事件處理得唔錯,而且好有禮貌Oslo (九龍城)九龍城南角道15號地舖#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinsta
✅❤️

全日早餐

。榛子latte
榛子latte

小插曲:

Oslo (九龍城)
九龍城南角道15號地舖

#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinstagram #foodblogger #foodbloggerhk #foodhk #foodinhk #eatinhk #hkig #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodinsta #hkcafe #cafehk #desserthk #香港美食 #foodadmirersoftheworld #美食 #美食日記 #美食推薦 #美食達人 #三文魚 #cafe #台灣 #latte #burger #alldaybreakfast
煙三文魚鮮忌廉意粉
全日早餐