2016-11-16 1471 瀏覽
下午大約三四點無聊等朋友,經過1881行吓行吓走咗上去坐低飲杯咖啡。環境不錯,咖啡普通,Starbucks 會好啲囉!如果這是一間酒店餐廳,我只能說服務真心差差差!首先行到餐廳門口,冇人响門口櫃台,等咗陣先有個女仔走埋黎冇笑容咁問我幾位,然後帶咗我去坐低,放低本Menu就走咗去喇。環顧四週,不但只一個客人都冇,連服務員都冇個企响度。唔緊要啦,反正喜歡靜靜哋。點知等吓等吓唔對路,冇人嘅,想點杯咖啡飲喎!唯有企响身大聲小小叫唔該......終於走咗個男人出來喇,點咗杯凍咖啡。其實餐廳環境不錯,呢個時間去靜靜哋放空真係幾舒服。可惜,坐吓坐吓好享受之制,突然有幾個服務員,男男女女唔知男定女一大班企响門口櫃台是無忌彈咁大大聲說說笑笑,當堂冇哂mood!😡 我從來冇遇過酒店任何一間餐廳嘅staff可以大大聲傾謁大笑,今次真係大開眼界!你哋開心嘅時候,有冇諗過客人感受㗎?!客人喜歡去酒店貪其服務好環境好,但今次真係非常失望!
環境不錯,咖啡普通,Starbucks 會好啲囉!

如果這是一間酒店餐廳,我只能說服務真心差差差!
終於走咗個男人出來喇,點咗杯凍咖啡。

下午茶