2021-04-17 965 瀏覽
今晚4月17號(2021)星期六到此吃生日飯,店內環境食物都幾好,仲有香港手工啤點叫。但期間就對此店的服務水準不太滿意。1)漏單 - 找回幫我下單的阿姐詢問;她說剛才張單不是佢入電腦的,是其他同事。2)用膳期間係0次收回膳後的餐碟,要自己將它放到隔離的吉檯。3)出錯order - 試過兩款手工啤(香港啤酒)(大浪灣啤)後;想試埋第三隻(龍脊啤酒),向同一位阿姐order後,阿姐又上錯咗(香港啤酒)。4)催埋單,正確係逼你埋單(當時只是晚上 9點前),因為阿姐(又係同一位)已準備好張單和手持拍visa部機行埋嚟講:「啲嘢齊晒未,放便埋埋張單」。佢仲問我係咪會員,我話唔係和怎樣成為會員,但係佢冇講,同時間我見到桌上有兩個QR,問係咪可以立即成為會員和即時有優惠,阿姐答我話:「張單出咗,要去取消㗎喎」,咁我回佢話咁煩麻妳先取消張單,我立即掃QR code 申請成為會員,正在我填緊資料時,阿姐又行埋嚟話:「咁你俾個電話號碼我啦!之後便行開咗」,可能佢覺得我填得太慢阻住佢。總括:此店輸員工。
總括:此店輸員工。
2021-04-17
生日