2020-03-10 0 瀏覽
喺openrice度book咗7:30pm枱。睇google map淨係知諾士佛臺喺美麗華商場隔離。7:20pm左右已經到美麗華商場。但係我真係唔識路。兜咗去後面。再兜返去前面。然後揾咗一陣先知邊個位上一樓。上到去7:42pm。同門口個女仔講book咗位。佢竟然第一句同我講:"你遲咗喎!"。然後走咗入鋪。隔咗一陣。佢同個男人出黎話我遲咗。我拎openrice個訂單俾佢睇:"寫住留位30分鐘喎!"。然後又話我遲到叫我等陣。個女仔同個男人又走返入鋪。完全冇交代過要等幾耐?openrice前一日send咗email黎確認訂位。已經揀咗留枱。明明條款寫住留枱30分鐘。點解電話都冇打俾我。就讓咗我張枱俾其他人!?叫我等。但完全冇話我知要等幾耐。仲要成日走入鋪入面。唔理我哋。最後再問佢哋要等幾耐。佢哋再講係因為我遲咗(所以冇枱俾我)。。。。我唔係想遲到。但真係唔識路兜遠咗先遲咗。明明openrice寫住留枱30分鐘。而家10分鐘就不斷強調係因為我遲咗(最少講咗3次)。。。因為我遲咗所以俾咗我張枱其他人。呢間野d服務真係好差!!!另外。有一個女人同兩個細路早咗9個字上黎。本來book咗8點半。聽到佢

另外。有一個女人同兩個細路早咗9個字上黎。本來book咗8點半。聽到佢講係收到電話叫佢哋早d上去。最終。又係冇位俾人。今次話佢哋太早到喎。呢間野嘅booking真係亂到爆。處理得好差。永久bad list佢!!!