叫左夫妻鍋 少辣 但係覺得似中辣 辣度每個人 都唔同 但佢除左辣之外個湯底偏咸 麻麻地另外叫左暖男鍋 完全食唔到藥膳味 有少少雞味但似雞粉 都係偏咸 整體湯底都唔okay食物款式唔多 牛排骨/美國肥牛卷/炸丙係唔錯嘅 但其他食物好一般 又貴又唔抵食 麻辣海帶絲超難食 唔入味 似白烚之後加辣椒油 一啲都唔麻 未食過咁難食嘅海帶絲八點四十分左右話last order, 明明十點先完 仲要連續幾個staff chur 當中叫左個送漏單 員工話幫手追 追完不了了之 再問另一個員工 又追左次 又係無下文 到追第三次個人拎左張單出黎話漏單無叫到 所以無上到 問佢點解之前吹個兩次都無提 又答唔到 係咁迫我地答佢要唔要加單 其實當時已經埋左單 但我地最後係堅持要嘅 之後有個經理話幫我地waive 左個錢 (around$30) 因為佢地埋左數 但轉頭切蛋糕 佢地唔記得收切餅費 叫我地一陣俾返cash 之後個員工行開左係度禁手機 到我地走個時 態度好差咁叫我地俾錢 好似爛仔講數咁 其實錢真係預左俾 但佢個態度真係好差好唔尊重 最後俾完佢都以好輕佻嘅態度對住我地 依餐生日飯嘅體驗真係好差五個人食左差唔多二
叫左夫妻鍋 少辣 但係覺得似中辣 辣度每個人
都唔同 但佢除左辣之外個湯底偏咸 麻麻地

依餐生日飯嘅體驗真係好差
五個人食左差唔多二千蚊 份量少 食物質素麻麻 環境好一般 洗手間勁濕唔乾淨 依個價錢出面真係好多選擇

唔會再幫襯!