2019-05-04 313 瀏覽
同服務員落單話兩碗艇仔粥,嚟錯兩碗及第粥。個亞姐分別埋枱三次話係我指著及第粥,我火都嚟,我重複話我係叫艇仔粥,因為我唔食及第粥。之後佢喺個餐廳中大大聲講幾次話係我指住及第粥。跟住我想加茶,冇人應,我起身走去其中一個服務員叫Jane(染紅髮), 我先話:唔該...佢即刻骨住我問咩事,我好好聲氣話請佢加啲熱茶,佢就黑住塊面咁加茶。註: 佢哋係有收茶錢。送完機後,我返去問收銀位小姐請問佢哋總公司嘅電話幾號,我要打電話去投訴。佢竟然答我冇喎。後來個男主任出嚟,我重複要求,佢竟然話公司電話壞咗,叫我留底電話。之後佢話聯絡到經理,遞佢個電話嚟叫我同電話中個人講。 Seriously?!成個用餐過程到最後返去想要總公司電話都差都離哂譜。請大家小心,唔好中伏
成個用餐過程到最後返去想要總公司電話都差都離哂譜。
請大家小心,唔好中伏