2018-07-30 243 瀏覽
依家就係餐廳食緊飯,食個咖哩雞扒魚柳飯,啊姐話汁可以另上,咁我咪叫另上。黎到個啲汁得個幾匙,諗住算啦,食住先轉頭叫佢加,可以見到張相左上角個碗汁係連一半都冇,我未食完半碟飯都冇哂汁了。咁就叫啊姐加汁,同埋跟下個湯啦。點知個啊姐拎住碗湯周圍行都唔知送去邊。因為個汁未黎,就叫佢加啦,佢已經有啲唔情願咁,去到廚房加個陣,聽到廚房大叫冇汁加啊,再加要俾錢啊,冇哂汁啊。秒燥左!佢比個啲汁夠食飯定夠食魚柳/雞扒?拎到黎見到啲汁仲少過開頭,我呆左,對住個啊姐冷笑左下,佢同我笑番轉頭==仲問我想點,我即刻同佢講你仲笑得出。怕你唔知係真材實料,俾埋舊骨你食啊!一飲落真係第一次飲冇味既真材實料湯添啊!垃圾!味道幾ok都唔會再食!

垃圾!味道幾ok都唔會再食!
2018-07-30
$57.5 (晚餐)