食物真心講係好食既,有個韓國大媽很nice, 但以後不會再幫襯!!!其他人根本請返黎廢既, 上次打電話book左又話無, 忍佢﹗咁今次whatsapp book,佢都夠膽死話無,要個客拎對話出黎先肯認, 食餐飯好似白撞咁午市得一個人,指定要佢先可以落單同收錢, 其他人無野做都唔幫得手,話得佢可以落,搞到要自己行出去落單,問佢要餐牌,又指我去一邊自己拎落完又漏,前菜又唔比, 都算, 收左印花卡又話無收,又一次屈到我白撞咁,好啦,等到命都短幾年, 終於食完埋單,佢又收錯錢! 又話我無比印花卡, 又話我地3個人一定要叫3個餐,邊條法例要一人一個餐?食左咁多次,3個人食左3百蚊lunch,都比人講到乞衣咁,真係忍唔住要出聲,寫第一次食評呢間餐廳咁好食都無用,就無衰係一班質素低劣既員工

搞到要自己行出去落單,問佢要餐牌,又指我去一邊自己拎

好啦,等到命都短幾年, 終於食完埋單,
邊條法例要一人一個餐?食左咁多次,
呢間餐廳咁好食都無用,就無衰係一班質素低劣既員工