服務差到爆炸 以後都唔會再去食1) 最基本嘅䜴油配料冇人refill. 蒜頭芫荽都冇哂。叫員工refill 佢同我講咪仲有蔥囉。哇。我真係多謝你仲有葱俾我喎。食平價任食都多料過佢2)限時食100分鐘。食到第七十分鐘,佢同我走黎講話:你地嘅用餐時間已經夠。唔該埋左張單。全枱呆作,問佢下?夠鐘?跟住又突然叫另一個人黎答我地嘅問題。個個就話唔好意思,我地人手唔夠,所以要埋單先,驚到時唔得閒埋。淨係宜家打番岀黎都覺得荒謬。成左千幾蚊嘢,食左一個鐘多啲就俾人用咁嘅理由趕岀黎。先唔講佢一開波話我用餐時間完,之後佢都完全冇問我淨低個啲時間仲叫唔叫嘢,衰過食牛一。3) 埋完單走人,一句多謝都冇都算,仲要加句唔該岀去個時幫手關番對門。即其實岀去關門係義務,但你憑乜去order 個客去幫你做你有責任去做嘅嘢?成個用餐經驗極差。就算黃店都係咁話。再講,成間店我見唔到任何文宣。
服務差到爆炸 以後都唔會再去食

2020-06-20