2020-05-08 609 瀏覽
經過荔枝角見到嚟間cafe環境唔錯 個名仲幾得意😆 所以就排隊試試~ 當日係weekend 三點幾左右 但都依然好多人排緊隊🤓 等左30分鐘左右終於可以入座 因為唔係太肚餓所以我哋兩個人叫左一份 all day breakfast 套餐 share 再加一杯飲品.Signature Breakfast Set 🍳🥓 $158套餐有煙三文魚、煙肉、豬肉腸、炒蛋、烤菇、茄汁豆、車厘茄、菠菜、薯餅和麵包 其中嘅雞蛋、蛋配料和麵包可自選 桃子就揀咗黑松露炒蛋🍳同牛角包🥐 聽落真係幾豐富但嚟到嘅時候發覺份量真係幾少 每樣配料都係幾啖食晒🤣 對比其他cafe嘅份量真係少幾多 另外煙三文魚唔知係咪因為放喺鐵板上邊 所以食落都幾腥 同侍應姐姐反映之後佢即刻好樂意咁比多左一份煙三文魚俾我 份量仲要比套餐入邊嘅煙三文魚更加多😮 服務態度抵讚👍🏻.飲品方面套餐包括一杯飲品 我揀咗一杯凍嘅dirty 另加左一杯macchiato 咖啡味道一般 macchiato 咖啡味仲有啲酸 個人唔係好飲得慣🙈.總括而言呢間cafe食物標價甚高 份量較少 一個女仔應該都可以食完一份仲可以加甜品🤣(有d誇張) 但勝在服務都真
總括而言呢間cafe食物標價甚高 份量較少 一個女仔應該都可以食完一份仲可以加甜品🤣(有d誇張) 但勝在服務都真係唔錯 睇得出幾有心機做💛 加油呀💪