2023-10-04 722 瀏覽
板神做緊感謝祭$398,我試過觀塘板神鐵板燒 服務同食物都好好,所以去灣仔試下,首先服務差到極點,杯茶飲完叫侍應加茶 佢應左你好,但係過左15分鐘都係冇人加茶,最後經理行過我叫經理加茶就即刻幫我加,落單時我叫左支有汽礦泉水,侍應小姐都有落 但係過左15分鐘都無拎過黎,我咪再問多次侍應小姐,侍應小姐話落左單 但係唔記得拎黎,觀塘同灣仔兩間分別觀塘上頭盤 魚生都會介紹比你知依樣係咩魚生名 同由淡至濃食法同埋服務真係好貼心,但係灣仔完全無介紹,所以係根本就唔知你食左咩!我一開頭時已經叫侍應小姐落左份牛舌,我都有多口問佢會係串燒定鐵板燒 侍應小姐都好堅定話我個鐵板燒牛舌,食左7成去到食主菜,我未見到我份牛舌放係到比師傅處理 我咪問師傅我落左份牛舌 係唔係漏左單?師傅話佢收唔到order,咁我咪問侍應小姐 我一開頭落左份牛舌 你話鐵板燒上 我問師傅佢話收唔到order係唔係漏左單?佢話我落左啦 之後出左去 轉頭就有個師傅拎份牛舌過黎比鐵板師傅處理,真係食到一肚火!錯又唔認, 總知由頭到尾都係服務好差!到講鐵板燒師傅,坐bar枱都係諗住鐵板師傅表演,但係個師傅炒飯唔係你面前炒 食食下突然間侍應小姐每人派一碗飯
我真係呆左,都算 主菜我叫左個薄燒牛肉卷,我叫左牛肉一片果時好完整 但係經師傅處理完塊牛肉係穿哂隆,總知就係一次好唔開心一餐晚餐!