2008-10-18 8 瀏覽
同男朋友食飯牚“木台”腳,見到有不同款式,真係幾多選擇!環境:有人帶位入座,見到地方好大,裝潢都不俗,但見到個地氈都有d舊喇服務:唔會吹你點菜,因為佢地都好忙下,叫佢地熄細d個冷氣又肯,開番大又得!套餐包餐包+餐湯(雜菜湯),包係暖暖地,都幾正既~點菜:1.西冷牛柳拼薯菜七成熟既西冷牛柳,男友再三叮囑不要太熟,廚房可能恐怕煮得熟得滯,所以就煮得有點過生,應該得5成熟,哈哈,算啦,好過熟得滯.薯菜,太快淋喇,菜又有西蘭花,椰菜,但黑椒汁就唔係好夠惹味,可能佢個鐵板不是非常熱吧,見到人地個板係炸炸聲,但係我地就自自聲就無.2.芝士粟米汁蝦餅炸雞翼焗飯真係即叫即焗,上桌時真係好熱,個碗就真係熱到辣手芝士味都幾多,係食到有芝士線拉到出黎個只,而粟米又唔會太多蝦餅炸得好香脆,雞翼都焗得好好味飯有成1大碗,女仔食唔晒咁滯,分左三分一比男友食跟餐有凍朱古力,都幾濃味,好味~越食越熱,叫佢開番大個冷氣同拎茄汁比我地,佢兩樣都做晒!快夾準!叫埋單,即刻比句多謝晒你先,幾有禮貌喎~全日唔洗加一,但服務非常好,所以比左七蚊tips~
同男朋友食飯牚“木台”腳,見到有不同款式,真係幾多選擇!

套餐包餐包+餐湯(雜菜湯),包係暖暖地,都幾正既~
點菜:
1.西冷牛柳拼薯菜

2.芝士粟米汁蝦餅炸雞翼焗飯
真係即叫即焗,上桌時真係好熱,個碗就真係熱到辣手
芝士味都幾多,係食到有芝士線拉到出黎個只,而粟米又唔會太多
蝦餅炸得好香脆,雞翼都焗得好好味
飯有成1大碗,女仔食唔晒咁滯,分左三分一比男友食

跟餐有凍朱古力,都幾濃味,好味~
叫埋單,即刻比句多謝晒你先,幾有禮貌喎~

全日唔洗加一,但服務非常好,所以比左七蚊tips~
熱辣辣好味呢~
肉柳都幾多血,應該真係5成熟