餐廳: 茶木‧台式休閒餐廳 (iSQUARE國際廣場)
資訊:

2020-05-30 310 瀏覽
記得以前食茶木次次都要等好耐先有位 今次去到居然唔使等位不特止 仲有唔少得位添 可能因為熱潮已過 又有可能因為佢屬於太興集團掛 (應該唔關疫情事 都多番好多人出街食飯啦 好多餐廳都要等位)題外話少講 入正題先 首先講下食物今次我只係叫左個「炸雞排肉燥飯」 同雞排味道ok 正常台式雞排味 但偏乾 飯方面 只能說 d米唔靚好難煮得好食朋友就叫左個「紅燒牛肉麵」 佢話味道正正常常啦冇乜特別 係牛肉韌左少少囉服務方面 職員唔算特別冇禮貌 但普遍對客人好冷淡(有觀察過 唔只對我地枱係咁 對其他客都係咁)可以做得好d 正因為咁 今次係少有地冇叫到蜜糖磚塊做甜品 一心只想快快食完就走總結:服務同食物質素都有待改善

題外話少講 入正題先 首先講下食物

總結:服務同食物質素都有待改善