2022-07-07 212 瀏覽
某日晚上8:30左右 我行經你們葵涌廣場的分店 本來想購買一份炸雞 咁啱當時我飲緊野 所以沒有戴上口罩😷正當我睇吓有咩食嘅時候 一位男店員大升呼喝我先帶返口罩 我當時都錯愕左一下後就帶返口罩 但同時我清楚見到你哋另一位女店員(白色頭髮)喺店內並沒有戴口罩 該名男店員亦冇提佢帶返口罩 姑勿論我係咪想買嘢食都好 作為一個顧客行過你哋舖頭門口只係睇吓 你哋嘅店員已經咁嘅態度同人講嘢我覺得好有問題亦都非常唔滿意 當然作為你哋嘅支持者我都買咗一份炸雞 你哋嗰位大聲呼喝我嘅男店員好快就整好份炸雞 咁我就喺你哋店舖門口前即刻除口罩試下好唔好食 奇怪呢個時候嗰位大聲呼喝我嘅男店員又冇叫我帶返口罩 咁我想問係咪即係有光顧你哋舖頭 就可以喺店舖前除口罩食嘢冇問題 行過未幫襯見到人除口罩就要比你哋店員鬧咗先?最後我問呢位男店員姓咩 我就聽唔清楚啦 再加一句「點吖」其實就冇乜點嘅不過佢咁問 我就覺得佢係恐嚇緊我囉不過為咗息事寧人 加上我朋友喺度我就唔講咁多啦希望你哋比個滿意答覆我啦 如果唔係我都會不定時去葵涌廣場分店睇吓你哋啲員工有冇跟足防疫指引同埋你哋可以睇返當時店舖內嘅閉路電視去證明我講過嘅嘢

同埋你哋可以睇返當時店舖內嘅閉路電視去證明我講過嘅嘢
2022-06-04