2019-05-29 57 瀏覽
地址係旺角最中心既地方,朗豪坊隔離,最可惜係樓上舖,要靠睇傳單先搵到。同一棟樓,有唔同既餐廳,就由一樓試起啦⋯⋯本身我自己已踏入中年,戰鬥力下降,唔係食得好多,食放題唔會係同佢搏命,乜都係叫少少,試多啲唔同款食物。同其他放題都差唔多,剌身係成餐既靈魂,所以點滿成盆冰上面既新鮮剌身,就最吸晴。我見隔離枱四個人,佢盆剌身呢,我諗已經值回票價啦⋯⋯是關我點果盆剌身,超新鮮,啲甜蝦,大赤蝦,泰式生蝦,閒閒地都要四五十蚊啦。何況佢地直頭鋪到見唔到冰冰乜濟。今日點既野食就多啦...但重點講講啦⋯⋯牛油果軟殻蟹壽司-的的骰骰,牛油果同軟殼蟹好夾。芝麻雞亦-炸得好香,但又唔會燶又唔會唔夠熟。羊架-有少少蘇味,重點係佢唔肥又唔瘦。啲蘇味係佢啲羊脂處,所以好易入口。我食過有啲其他地方燒羊架,燒燶晒,食碳咁。環境方面,地方都好大,有唔同既枱,有啲自成一角。最後,我最鍾意既係佢清酒梅酒任斟,太正啦⋯⋯。
同一棟樓,有唔同既餐廳,就由一樓試起啦⋯⋯

今日點既野食就多啦...但重點講講啦⋯⋯
牛油果軟殻蟹壽司-的的骰骰,牛油果同軟殼蟹好夾。
芝麻雞亦-炸得好香,但又唔會燶又唔會唔夠熟。

環境方面,地方都好大,有唔同既枱,有啲自成一角。

最後,我最鍾意既係佢清酒梅酒任斟,太正啦⋯⋯。

羊架
牛柳粒