2019-06-06 135 瀏覽
成班朋友聚餐,大家都諗唔到食乜嘢,咁就一於食放題啦~之前食過呢間都唔錯就一於book定呢一間。刺身當然就係放題必叫㗎啦,一上枱大家都非常驚喜,分量十足,賣相靚仔而且相當新鮮。另外仲有生蠔同埋海膽,未影相已經俾人食咗幾隻。海膽真係必食,creamy鮮甜又唔腥!配爽脆嘅青瓜真係好夾。我記得我只係點左一份嘅炒蜆,上枱大家都再嘩~一聲,因為超級大碟!朋友話:「仲正過出邊大排檔嗰啲喎,呢度超過一斤蜆啊!」其實由侍應拎住由廚房出嚟嘅時候,大家已經話好吸引,因為出晒煙好夠鑊氣。味道果然不負眾望,蜆肉新鮮又入晒味,醬汁香濃惹味!飲埋罐韓國啤酒真係夾到爆!日式芝麻雞翼,外脆內juicy,食得出即叫即炸!馬拉盞通菜,上邊除咗有炸蒜頭之外竟然仲有蝦皮,落足料!夠晒香口,我自己一個食晒一碟自私食🤣另外天婦羅都唔錯,都係即叫即炸,皮又剛剛好唔會太厚。甜品方面任食嘅有維記雪米糍同埋雪條~另外原來仲有更加高質素嘅韓國雪條喺門口,走嘅時候一人有一條!結果大家都捧住個肚走🤣呢間放題食物質素高份量足,選擇又夠多!朋友聚餐適合不過。
刺身當然就係放題必叫㗎啦,一上枱大家都非常驚喜,
分量十足,賣相靚仔而且相當新鮮。

飲埋罐韓國啤酒真係夾到爆!

日式芝麻雞翼,外脆內juicy,食得出即叫即炸!

另外天婦羅都唔錯,都係即叫即炸,皮又剛剛好唔會太厚。

呢間放題食物質素高份量足,選擇又夠多!朋友聚餐適合不過。