2018-01-23 659 瀏覽
最近愛上左食明太子忌廉意粉💕呢間特別岀名 所以上星期特登走左去食🤤對佢真係充滿期待感 睇相都見到佢個汁既豐富同埋真係好creamy 而且個汁同天使麵好夾 仲有超多菇😍我中意意粉既其中一個原因都係可以食有好多菇 呢個真係好岩我第二次黎仲食左佢地既墨魚汁意粉🦑佢啲海鮮既特別之處係好似煎過咁 特別香口🤣而佢個墨魚汁都好好味 價錢高過明太子意粉少少 但我都覺得值得一試啊😚黎到呢間咁有美國風情既餐廳點可以唔嗌返個賭城小食拼盤🤣佢有薯角 魷魚圈 雞翼同腸 兩個人share食就岩哂👍大家如果唔想等位 記得早啲去 我兩次都係5點度去 舖頭又冇乜人又即刻有得入🤤大家如果唔想等位 記得早啲去 我兩次都係5點度去 舖頭又冇乜人又即刻有得入🤤

• 明太子忌廉天使麵
  • 賭城小食拼盤(半份)