2020-06-03 318 瀏覽
今日朋友生日就決定放肆下啦,咁做 book 左呢間餐廳.…好彩有book 位…。好 full因為疫情關係,每枱都係隔開咁坐..。所以坐得好舒服😂一坐低店員就會自動送上三個頭盤:~ 1.)刺身拼盤 (有三文魚,油甘魚,尤魚,甜蝦,帶子同埋海膽)!除咗海膽之外⋯其他野係無限追架⋯海膽好正丫⋯一d都唔腥😋😋 仲有我嘅至愛帶子⋯我覺得都算唔錯..。至少我食唔到有雪味嘅!追加左兩次😍😍😍2.) 冷盤開邊龍蝦仔(冇得追加的)⋯朋友至愛…。好辛苦先搶到一小塊肉食⋯試唔真味道🤪🤪但朋友食到舔舔脷!3.)烤肉 (無限點)~豬牛雞咩都有..。佢哋嘅擺法已經好吸睛,每一款肉都有一個標籤寫明係乜!之後追加嘅食物質素都好好,唔會因為係追加變得求求其其⋯⋯炸榴連⋯炸芝士…天婦羅 ⋯全部即叫即做…。熱辣辣好好食丫⋯特別推介炸芝士⋯超正丫炸到金黃色,d流心芝士..。忍唔住食咗兩件呢度主打係烤肉…所以要烤嘅選擇都有好多⋯⋯包括有菇類,菠蘿,牛(太多唔同部位),佢個骨付雞肉腸好得意㗎⋯整到好似隻雞肶咁,味道唔錯!飲品種類都算多…。尤其係鐘意飲酒嘅人,白酒紅酒啤酒清酒樣樣齊⋯⋯佢仲有菊花茶飲架⋯⋯可以清下熱最估唔到嘅佢地d

因為疫情關係,每枱都係隔開咁坐..。所以坐得好舒服😂

之後追加嘅食物質素都好好,唔會因為係追加變得求求其其⋯⋯

⋯超正丫
炸到金黃色,d流心芝士..。忍唔住食咗兩件

最估唔到嘅佢地d雪糕有movenpick 同dreyer's 甜筒,仲有榴連雪糕

總括嚟講,呢度絶冇漏單嘅情況,叫幾多黎幾多(漏單係放題嘅特色😂😂😂)佢貴得嚟係值得嘅,物有所值⋯⋯
甜品
飲品