2020-06-21 564 瀏覽
今日同個friend去咗 "黃店"食dinner, 發覺原來呢度有board game玩, 呢度好過癮,咩年齡階層嘅客人都有。間餐廳出曬名啲drinks正,食物就以西式/港式fusion食品為主。Hot Baby Toddy, 喺暖笠笠嘅麥茶裏面加入蜂蜜、肉桂、檸檬,味道甜甜蜜蜜又啲酸酸地,好飲又健康。黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條,好味又價錢平嘅burger唔係周圍都有,但係呢度就食到!呢個漢堡包,嗰個牛肉打得好好味,好夠肉味又juicy,黑椒汁好香又唔係太辣又夠惹味,個burger麵包又鬆軟, 加埋好味嘅芝士,真係超級好味嘅漢堡包。薯條炸香口又脆身又好有薯仔味,好好味。我朋友食嘅係紅酒燴牛脷飯,睇起上嚟都好好味,不過我同佢雖然friend,但係又未係friend到可以交換食物嗰隻,所以我唔知係咩味。#5percentcafe #mkcafe #cafe #hamburger #黑椒手打牛肉芝士漢堡 #黃色經濟圈 #黃店 #良心小店 #撐黃店

薯條炸香口又脆身又好有薯仔味,好好味。