2022-05-06 195 瀏覽
K11 musea 開既半開放式法國餐廳,黃昏時間同姊妹慶祝生日🎂 一早book定,被安排坐係落地窗旁邊,好chill,望住個天食到去入黑😻又有view又有feel,慶祝節日一流😍order左scallop&tuna,個包因為烘烤過,所以會香脆d,好fresh😋 最岀名係mussel,就order左traditional(white wine) ,好大隻,隻隻都有肉,吾係吉殼😋 而且配上金黃色薯條🍟 再order一個salmon意粉🍝份量多,2杯latte加一個生日心太軟😋 值得一讚吾止係食物,環境好,係員工,水吧男員工勁有禮貌,又會好細心主動比tissue,濕紙巾,又會主動提岀幫我地打卡,而且佢沖左杯latte比我,5分鐘後,再比多杯我,表示第2杯沖調既口味應該會再好飲d😱 我未試過有餐廳可以咁好服務,我會願意課金先,勁推薦大家黎食。 希望餐廳食物能keep住水準,員工都保持呢份態度👍🏻😇 多謝你地餐廳每位員工,朋友都食得好開心。

Scarllop  n  tuna
Latte