星期六同朋友去開西貢玩,想揾個地方食野傾下計,經過間酒吧見環境ok又有歌聽就坐底咗。有枱波打有live聽,有戶外枱本身淨係諗住飲下野,但飲飲下想揾啲野食,個waiter同我地講個燒春雞好正唔落味精,咁就試下啦。講真去酒吧叫野食其實對食物質素真係無咩期望...佢地好細心咁準備定膠手套俾我地👍食物未放上枱已經聞到好香,一切入去,塊皮超脆!薄到好似紙咁,食入口超級juicy,唔係講笑!雞胸肉竟然仲超滑!😋😋😋真係估唔到咁好食,平時出面餐廳專食燒雞嘅地方都無佢地做得咁香脆juicy!!另外仲叫咗個白酒汁青口大蝦意粉,雖然價錢同出面嘅中價餐廳差唔多不過超足料!!整體黎講地方舒服食物高水準!!下次會再黎食野!!👍👍👍

有枱波打有live聽,有戶外枱

燒春雞!!脆皮又juicy!正!!

整體黎講地方舒服食物高水準!!下次會再黎食野!!👍👍👍
2015-11-07
燒春雞!!脆皮又juicy!正!!
  • 燒春雞 白酒青口大蝦意粉