2022-09-04 88 瀏覽
今次第一次同朋友黎到呢間食野,地點都算易搵,係地鐵站出口行一陣就到👍🏻餐廳有訂坐服務,所以我今次係openrice訂位,叫左個夢幻渡假風西式料理二人餐(價錢未計服務費)訂座時候要預付$316.8——————————————————————————————今次第一次同朋友黎到呢間食野,地點都算易搵,係地鐵站出口行一陣就到😆餐廳有訂坐服務,所以我今次係openrice訂位,叫左個夢幻渡假風西式料理二人餐(未計服務費)⭐️要留意去之前要預付$316.8,除返開兩個人都唔算好貴一入到去俾環境震撼左,好有異國風情,好似去左旅行咁樣🤭😍食物質素,本身我食之前好肚餓,一開始仲諗緊得兩個主菜會唔會唔夠飽,點知出乎以料食唔哂😆😆食物質素好高質,擺盤都好有心思,會加入唔同嘅配菜增添色彩,吸引眼球😍去到我同朋友加左兩杯野飲。👍🏻兩杯都好好飲🥳除左食物高質之外,不得不稱讚餐廳員工嘅服務態度,舉手好快會有人過黎。雖然係可以QR Code自助落單,但員工都會好主動幫手同好有善💕會再去!

一入到去俾環境震撼左,好有異國風情,好似去左旅行咁樣🤭😍

香煎北海道帶子伴南瓜芝士慕絲
糖漬青芒伴溫煮阿根廷天使蝦配熱帶水果醬