2022-09-15 79 瀏覽
Bookmark 左呢間餐廳一段時間,見佢好多人打卡,啲dish名又盞鬼。星期五下午難得有day off 馬上約好姐妹來食。海鮮拼盤-姐係海鮮怪見到呢個拼盤$398 價錢合理立刻order. -龍蝦:大大隻,新鮮程度係酒店級數,龍蝦膏好鮮甜,肉身彈牙,完全冇失望。-日本磯燒鮑魚: 十分入味,已經切左個肝位唔使自己處理。size 一啲都唔細!-法國虎蝦: 蝦頭有鮮濃的蝦膏,蝦身爽口-加拿大翡翠螺&新西蘭青口:新鮮,大隻又厚肉渾身是海膽虎蝦pizza -海膽十分新鮮,味道清甜,份量一啲都唔少。-芝士亦係大量,完全可以有拉絲效果。芝士食得出係高質芝士,好濃郁,有焗到微燻,十分有驚喜。古法烤黑毛豬 -非常豐富的set, 配菜有芝麻醬木魚烏冬,大量沙律菜,蝦片。-主角係黑毛豬,肉身非常鮮嫩,夠厚切,烤得好好完全冇過熟。有微微淹過,有西式叉燒的感覺。Kinder coffee -有趣的味道!係飲得到的繽紛樂。唔會太甜,有咖啡榛子同朱古力味。

海鮮拼盤
-姐係海鮮怪見到呢個拼盤$398 價錢合理立刻order.
-法國虎蝦: 蝦頭有鮮濃的蝦膏,蝦身爽口
-加拿大翡翠螺&新西蘭青口:新鮮,大隻又厚肉

渾身是海膽虎蝦pizza
-海膽十分新鮮,味道清甜,份量一啲都唔少。

Kinder coffee
Kinder  coffee