2020-08-09 261 瀏覽
➖➖太子良心店🔸推介高質漢堡+手工啤➖➖。.🤩漢堡包係近期食過最高質,好想回頭再去🤩.全部黃店告急,大家要繼續支持💪🏻餐廳以魔術為主題,係飲手工啤酒嘅好地方🤩記得到訪當日,成間手工啤酒餐廳得我一個客人🙈。~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🔸日本飛驒牛烤芝士他他漢堡$106 (堂食有折,折後$106))Lunch set +手工啤酒加$40🔸城釀 (香港城釀蜂蜜酒)..麵包:呢個漢堡包令我驚艷了❤️100分麵包已經好有誠意,即叫即烘,熱辣辣,帶點焦脆.芝士:好奇打開麵包一睇,芝士份量令人wow左聲。漢堡牛肉:飛驒牛牛味濃,超juicy,食到一手都係肉汁,所以之後已經唔方便再影相啦😂。手工啤酒:城釀超讚,呢一款手工啤酒好啱我嘅心水,甜甜地,好容易入口。。。~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.🔸小總結:餐廳整體質素好滿意,值得支持同朋友傾偈都坐得舒服。餐廳雖然主打手工啤酒,不過食物質素好有水準。餐廳並不是位於大街大家行過都可以留意下啊特別一提老闆嘅服務態度超級好❤️.
➖➖太子良心店🔸推介高質漢堡+手工啤➖➖

🤩漢堡包係近期食過最高質,好想回頭再去🤩
全部黃店告急,大家要繼續支持💪🏻
餐廳以魔術為主題,係飲手工啤酒嘅好地方🤩
記得到訪當日,成間手工啤酒餐廳得我一個客人🙈

Lunch set +手工啤酒加$40
🔸城釀 (香港城釀蜂蜜酒)

麵包:
呢個漢堡包令我驚艷了❤️100分
麵包已經好有誠意,即叫即烘,熱辣辣,帶點焦脆
芝士:
好奇打開麵包一睇,芝士份量令人wow左聲

漢堡牛肉:

手工啤酒:
城釀超讚,呢一款手工啤酒好啱我嘅心水,甜甜地,好容易入口。

🔸小總結:
餐廳整體質素好滿意,值得支持
同朋友傾偈都坐得舒服

餐廳雖然主打手工啤酒,不過食物質素好有水準

餐廳並不是位於大街
大家行過都可以留意下啊