2021-03-31 479 瀏覽
▶️成日自己一個人食野🤷🏻‍♂️,但係都會好痴線咁食自助餐、放題、火鍋。。。🤪今次係因為想食龍蝦🦞,佢呢排做緊星馬主題凍海鮮:龍蝦🦞、龍蝦鉗、蟹腳🦀、蝦🦐、螺🐚、青口、蜆🦪螺同蜆係最鮮甜同無乜沙,螺好爽口😍龍蝦竟然有龍蝦味同口感只係少少似擦膠,因為我試過係mxrxo pxlx食過又無味又成舊擦膠咁既龍蝦😖龍蝦鉗係最有龍蝦味🦞🦞其餘凍海鮮都ok啦,係蝦無乜味燒牛肉🥩、燒羊脾牛肉唔會好鞋,有牛味都唔錯;反而羊脾又鞋又無味;揀左黑椒汁,幾濃味,不過個人覺得鹹咗少少🥵星馬主題食物燒牛肉🥩、燒羊脾東牛肉幾好食👍,串燒既沙嗲汁甜甜地幾惹味;咖央多士🍞即燒,似搽咗糖漿嘅油多肉骨茶好重胡椒味,但係好似平時煲嘅豬肉湯;胡椒蝦🦐係完全唔入味甜品最好食應該係Häagen-Dazs🍨,有曲奇、朱古力🍫同雲呢拿;冬蔭功批幾特別,有淡嘅冬陰功味;檸檬芝士餅🥧有泰國嗰種香茅檸檬味🍋⚛️整體嚟講佢款式真係唔多,味道普普通通,呢個價錢可以一個人舒舒服服食三個鐘都算唔錯😆
▶️成日自己一個人食野🤷🏻‍♂️,但係都會好痴線咁食自助餐放題火鍋。。。🤪今次係因為想食龍蝦🦞,佢呢排做緊星馬主題

凍海鮮

凍海鮮:龍蝦🦞、龍蝦鉗、蟹腳🦀、蝦🦐、螺🐚、青口、蜆🦪
螺同蜆係最鮮甜同無乜沙,螺好爽口😍
其餘凍海鮮都ok啦,係蝦無乜味

燒牛肉🥩、燒羊脾

燒牛肉🥩、燒羊脾

星馬主題食物

甜品

2021-03-11
$343.5 (晚餐)
凍海鮮