2018-11-07 1676 瀏覽
有次經過見無乜人,所以無入到後黎應該係新假期見到有宣傳,又近自己,一於去試下間茶樓位置吾難搵,不過因為開係最篤篤,而且始終鄰近就係大型商場,加上晚市專做火鍋,所以人流真係好少,我個晚去,得五枱人,但咁吾等於食物吾掂佢既火鍋分三set,分別係特選牛肉,牛肉加海鮮及牛肉加豚肉,我就選擇左牛肉加海鮮,其實海鮮類吾多,有蝦,蠔,花膠,個人覺得蝦同蠔係好食,蠔係鮮味既😂而呢set放題牛肉類有三至四款,講到有安格斯牛肉咁勁,食落囗又真係吾錯噃!有牛味!你知啦,有時未必有牛味架😂而且啲牛肉薄切得好整齊,碌下就熟,所以食得好滋味放題選擇個度擺設整齊又企理,最like有小龍包同水餃,呢兩款我encore左好多粒但甜品就麻麻地,豆腐味雪糕好似無乜味咁,埋單要個人$370,老實講,食物質素同選擇對得住呢個價錢有
有次經過見無乜人,所以無入到
後黎應該係新假期見到有宣傳,又近自己,一於去試下

2018-11-06