2021-06-08 267 瀏覽
我同朋友去到屯門碼頭, 緊係要揾間人氣食店嘆番個下午茶同chill下~3點幾到去到~唔駛等~可以直接入去坐~我地叫咗2個餐, 呢到係即叫即整架~屯門牛 + 宇治抹茶拿鐵 + 送薯角/薯條/沙律屯門牛入面有蛋、蘑菇、芝士、煙肉、蕃茄,同生菜夾埋一齊~一咬落去牛角包好鬆脆呀! 跟住仲有咁多材料~ 好幸福呀~ 味道岩岩好~ 唔會過咸或者過淡!宇治抹茶拿鐵 抹茶夠濃, 我唔記得咗叫少甜~ 所以變左甜左d~ 整體好飲!薯條又熱又脆~芝士磨菇牛 + 水炮車 +送薯角/薯條/沙律邪惡芝士加蘑菇 , 好香呀! 蘑菇份量好多, 芝士熔埋~流晒出!!! 呢個組合係好夾~ 再加埋個牛角包好脆, 無油膩既感覺。配埋個沙律~ 好fresh呀!!! 又覺得自己無食得咁邪惡, 罪疚感即刻降低!水炮車係梳打水黎 最岩咁熱既天氣飲~好解渴!!!

3點幾到去到~唔駛等~可以直接入去坐~

我地叫咗2個餐, 呢到係即叫即整架~

屯門牛 + 宇治抹茶拿鐵 + 送薯角/薯條/沙律

屯門牛入面有蛋、蘑菇、芝士、煙肉、蕃茄,同生菜夾埋一齊~

薯條又熱又脆~

芝士磨菇牛 + 水炮車 +送薯角/薯條/沙律

水炮車係梳打水黎 最岩咁熱既天氣飲~好解渴!!!
芝士磨菇牛
水炮車