2020-01-28 773 瀏覽
天氣凍突然好想打邊爐去左日日涮呢間去試食話說去到揀左$238果一款既牛小排放題+刺身;湯底揀左四川麻辣同壽喜燒,個人覺得四川麻辣味道係ok ge, 真的辣,但太油。而牛肉同刺身分別叫左3round, 3round 都係一致靚牛,刺身都係,可以睇相核對下😆加上都有牛味,不錯不錯:)唔似平時去既日x, 牛x, 牛xx果啲,會食第2,3round時明顯啲肉無咁靚同埋比較少。刺身係好味,仲係好味過本地某「高速」連鎖壽司店佢其他自助任食既類別其實有好多,仲有好多特別既熟食,但我太飽,無試太多~反而走左去試佢啲蛋糕,恕我唔識欣賞,唔食一啲都唔會浪費既。雪糕雪條方面只係雀巢公司,不過有啲特別款「紫糯米雪條」好似糖水既☺️都不錯果日係年初三,有位,坐既空間都唔錯,唔逼,可以三、五知己食飯暢談都ok話說都有個小插曲係我叫左湯底去等左十幾分鐘都未黎個鍋,但後來者已有鍋,有少少不爽,但叫侍應幫我追,佢立即在我面前call咪跟進,好快就有啦,真係覺得有人跟進!所以整體感覺良好,主要既牛雞豬同刺身都好味😋我估會再去食!
天氣凍突然好想打邊爐
去左日日涮呢間去試食
話說去到揀左$238果一款既牛小排放題+刺身
刺身係好味,仲係好味過本地某「高速」連鎖壽司
反而走左去試佢啲蛋糕,恕我唔識欣賞,唔食一啲都唔會浪費既。

所以整體感覺良好,主要既牛雞豬同刺身都好味😋我估會再去食!
牛小排
2020-01-27