餐廳: Sky726
優惠: 食飯可賺里兼用里?立即訂枱吧!
用「里數加現金」付款,最高可賺$4=3里。受有關條款約束。
條款及細則:
  • 會員每次賺取「亞洲萬里通」里數之消費上限為HKD10,000。
  • 會員凡於國泰夥伴餐廳用膳,每消費HKD4即可賺1里數。
  • 渣打國泰Mastercard®持卡人憑卡於夥伴餐廳簽賬消費,除可享基本餐飲類別之合資格簽賬HKD4=1里數獎賞及餐膳里賞HKD4=1里數獎賞外,於星期五、六及日的餐飲簽賬更可賺取額外HKD4=1里數獎賞("聯營信用卡餐飲簽賬里賞"),合共獲享HKD4=3里數。
  • 通過交易賺取里數時,不可使用與夥伴餐廳有關的其他推廣或折扣優惠。請於惠顧前先向有關餐廳查詢。
  • 賺取的里數(包括餐膳里賞及渣打國泰Mastercard餐飲簽賬里賞)將於認可餐膳消費交易後7個工作天內存入會員的賬戶。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2021-11-10 1979 瀏覽
慶祝友人生日,又話要食好啲,咁就去咗食西餐好彩預早訂了枱,如果唔係應該要等位,入到店舖覺得成間都很有格調,坐低檯上仲有蠟燭,真正典型燭光晚餐,兩個人叫咗兩個主食+一個小食朋友鍾意食薯條,就揀咗一個墨西哥薯芝士薯條,初頭覺得$98有啲貴, 但係嚟到有有啲蕃茄又有啲肉碎,覺得都得抵食返曬另外叫咗個黑松露雜菌意大利飯一嚟到已經覺得多汁 感覺有少少似飲緊蘑菇湯咁,另外啲飯有少少咬口,唔會太硬,初頭以為會好漏,但係食落都ok, 食咗第一啖之後就會有想追落去食嘅感覺朋友叫咗地中海海鮮意粉, 一嚟到就聞到超重蝦香味 , 上面有兩隻蝦都幾大隻, 食落有驚喜, 個蝦肉勁爽, 裏面仲有一啲青口,都好新鮮最後已經冇再叫甜品,因為已經飽到食唔落作為慶祝生日的地點,氣氛不錯,價錢又唔算貴,而且仲有夜景睇下,值得推介
慶祝友人生日,又話要食好啲,咁就去咗食西餐

另外叫咗個黑松露雜菌意大利飯
一嚟到已經覺得
多汁

最後已經冇再叫甜品,因為已經飽到食唔落

2021-11-09
  • 地中海海鮮意粉