餐廳: 紅煮意
資訊:

2019-10-07 58 瀏覽
今日收工之後呢,想搵啲好食啲嘅嘢食咁,但係又唔知去邊度好,咁我地試吓唔好去啲旺區啦,咁就不如去油麻地附近咁樣,於是呢,我哋就原本諗住去睇場戲嘅,不過就冇啦,跟住就搵咗一間想要上一樓嘅西餐廳啦,其實佢唔係西餐廳係一間Cafe嚟嘅,咁見佢話有live Band玩咁個感覺都覺得係啲嘅青年野啦!估唔到坐低叫佢啲嘢食又睇得出佢哋好有心思好有水準喎!我哋叫咗羊扒配意粉啦,將扒好有水準呀同旺角嘅不知名Cafe相比呢個好食好多啊!又有雞鎚啦炸嘅,雖然好熱氣不過真係整得好好食,食到停唔到口呀!然後就仲有個北京填鴨胸炒意粉,意粉炒得好好食啦個鴨胸呢都整得好夾四件事我係估唔到其實都幾正。最估唔到嘅事佢個甜品,我哋睇住係即叫即做而且好俾心機,係勁好食囉!下次呢即係要星期六過去因為星期六佢會有live Band!推薦大家試吓呢間咁有心思嘅Cafe
估唔到坐低叫佢啲嘢食又睇得出佢哋好有心思好有水準喎!
下次呢即係要星期六過去因為星期六佢會有live Band!
推薦大家試吓呢間咁有心思嘅Cafe
2019-09-06