今日經過耀華街搵野食,見到呢間Shining Star Bar & Restaurant, 就同朋友試下,一出電梯就覺得好似去左party room 咁,又有得玩飛標,又有得玩桌球,而且周圍都有大電視播緊演唱會,氣氛幾唔錯,感覺可以比人食完又可以玩下,幾有趣!我地兩個人就試左食時令生豪串燒放題,120分鐘任食,每位438,以又有生豪,又有串燒重要任食黎講,我地都覺得幾抵,所以決定一試。🦪生豪🦪賣相真係好吸引,用一個好似寶箱既盒成盤咁上,而且有冰鋪左係底保持新鮮,非常適合打卡,生豪都幾大隻,有海水味,我本人就唔太好生豪,食左兩隻就夠,朋友就幫我掃晒其他。侍應哥哥非常細心,佢重準備左每人一個細桶比我地放生豪殼添。🐑紐西蘭羊架🐑份量十足,一碟有兩大塊,而且相當厚身,兩邊都有煎到金金黃黃,表面香火但肉質細嫩,有少少羊羶味但可以接受,伴有薯蓉做配菜,都好夠飽🐂澳洲M2 牛肩胛🐂朋友點既呢個牛肩胛就叫左5成熟,略微過左少少火,但都算唔錯,一樣咁厚肉,肥瘦都好平均,口感豐富,👍👍🍢串燒🍢我最鐘意都係佢地既串燒,我地叫左秋葵,鴨胸,雞軟骨,雞翼,蒜香炒雜菇,全部都好夠熱,好野味,雖然細細份,但可以en

🦪生豪🦪

🐑紐西蘭羊架🐑

🐂澳洲M2 牛肩胛🐂

🍢串燒🍢
我最鐘意都係佢地既串燒,我地叫左秋葵,鴨胸,雞軟骨,雞翼,蒜香炒雜菇,全部都好夠熱,好野味,雖然細細份,但可以encore ,唔夠再點,唔怕浪費食物,幾唔錯👍

唔記得講,個餐重有前菜三文魚刺身,火腿,風乾牛肉同個蘑菇湯🥣其實真係好夠飽,每人500蚊有找就食到咁多野,又有得玩,好岩一大班朋友收工黎放鬆一下。