2018-02-28 43 瀏覽
一去到鋪頭,就有遊戲玩啦!一嚟就玩魚蝦蟹,仲有三次機會,中咗唔同嘅combination 就有奬!🤩我哋就中左四隻牡丹蝦一坐低就有策略地每張嘢食揀選一張,揀選最喜愛嘅Japanese dishes!!!愛你又扮健康嘅我,首先就點左個蟹籽沙律🥗,食啲纖維,就開始作戰之後就帶咗唔同嘅favourites!!! 估唔到一樣野,啲嘢食上得好快,quality 都唔錯👍🏻首先就點左辣酒煮蜆,雖然得兩個人份量,但啲顯都好大隻,量又多! 之後就上咗送嘅牡丹蝦同sashimi,啲蝦🦐大大隻,白象拔蚌同帶子都極鮮甜另外必須讚的是鐵板燒蒜香牛柳粒👍🏻見到隔離枱點左,聞到好想食,已經忍唔住要點🤪嚟到即刻放入口好爽丶好好好好食,值得推👍🏻整體都正,上菜又快,又無漏單,Japanese food 🍣🍙🍜🍱 lovers must try!!!